top of page

Εκδρομή Βατερά - Παναγιά Κρυφτή 2023


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώθηκε από την Τοπική μας Διοίκηση, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, μια όμορφη ημερήσια εκδρομή στα Βατερά Λέσβου.

Στην εκδρομή συμμετείχαν και φέτος περισσότερα από σαρανταπέντε άτομα, κυρίως μέλη της Ένωσής μας με τις οικογένειές τους, αλλά και οικεία τους πρόσωπα, ενώ για τη διευκόλυνση της μετακίνησής τους από τη Μυτιλήνη, διατέθηκε χωρίς αντίτιμο και τουριστικό λεωφορείο, με μέριμνα της Τοπικής μας Διοίκησης.


Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε αρχικά θαλάσσια εξόρμηση, με καΐκι από τα Βατερά, στην Παναγία Κρυφτή, μια ειδυλλιακή τοποθεσία με παρθένα φύση και γαλαζοπράσινα νερά, σε έναν κολπίσκο που τον «αγκαλιάζουν» επιβλητικά απόκρημνα βράχια και το εξωκλήσι της Παναγίας να ξεπροβάλει κρυμμένο στη σπηλιά ενός βράχου. Οι συμμετέχοντες, μετά το προσκύνημα τους, απόλαυσαν το κολύμπι στην πεντακάθαρη θάλασσα και στα θερμά νερά που αναβλύζουν από τις ρίζες των βράχων, ενώ οι πιο τολμηροί επιδόθηκαν σε βουτιές και εξερεύνηση του βυθού.




Στη συνέχεια και μετά την επιστροφή στα Βατερά, οι εκδρομείς είχαν τη δυνατότητα να γευματίσουν ή να πιουν τον καφέ τους σε ένα από τα πολλά κατάστημα της περιοχής, με θέα το απέραντο γαλάζιο, μέχρι και αργά το απόγευμα, ενώ όσοι το επιθυμούσαν, μπορούσαν να χαρούν και ένα δεύτερο μπάνιο στην απέραντη αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.

Η καλή διάθεση και το χαμόγελο όλων στο τέλος της ημέρας, ήταν η επιβεβαίωση ότι επιτεύχθηκε ο σκοπός αυτής της δράσης που ήταν, η αποκόμιση όμορφων εικόνων και εμπειριών, η χαλάρωση, η ψυχαγωγία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων.

Το Δ.Σ. της Τοπικής μας Διοίκησης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση και τη συνεργασία τους, καθώς και την εταιρεία Variamis Travel & Tourism για την υποστήριξή της, με την παραχώρηση του τουριστικού λεωφορείου.





76 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Comments


bottom of page