top of page

Συμμετοχή της ΤΔ Λέσβου στο 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο.



Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που φέτος έλαβε χώρα στο νησί των Ιπποτών, το σμαραγδένιο νησί, το νησί του Ήλιου, τη πανέμορφη Ρόδο. Στο συνέδριο  μας συμμετείχαν αποστολές από τις Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα, το Προεδρείο του Παγκοσμίου Τμήματος (Ι.Ε.Β.) κ.κ. Martin HOFFMAN (Παγκόσμιος Πρόεδρος) & Michael WALSH (Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος), μέλη της Παγκόσμιας Ελεγκτικής Επιτροπής η οποία και συνεδρίασε στην Ρόδο, εκπρόσωποι δεκαπέντε (15) ξένων Εθνικών Τμημάτων και συγκεκριμένα των Εθνικών Τμημάτων Ι.Ρ.Α. Κύπρου, Αλβανίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Ισραήλ, Μαυροβουνίου, Πολωνίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ελβετίας, Γερμανίας, Εσθονίας, Μάλτας καθώς και ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Φίλων Αστυνομίας Κύπρου.

Η διαμονή, η τελετή έναρξης, οι εργασίες του συνεδρίου και η τελετή λήξης έλαβαν χώρα στους εκπληκτικούς χώρους του ξενοδοχείου Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham ***** στην Ιξιά της Ρόδου.



Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου συμμετείχε με αποστολή δεκαέξι (16) μελών και φίλων της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, η Τοπική μας Διοίκηση βραβεύτηκε με έπαινο από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων για το τρόπο λειτουργίας της αλλά και την εγγραφή νέων μελών. Εκ μέρους της Τοπικής μας προσφέρθηκε σε όλες τις υπόλοιπες Τοπικές Διοικήσεις της χώρας ως δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου που εξέδωσε η Τοπική μας Διοίκηση με τίτλο «Ελάτε να παίξουμε…» προτρέποντας όλες τις άλλες Τοπικές Διοικήσεις να διοργανώσουν δράσεις βασισμένες στο βιβλίο μας με σκοπό να βγουν τα παιδιά στη φύση, να απομακρυνθούν από τις οθόνες και να παίξουν όμορφα παιχνίδια.

Επίσης σε όλες τις ξένες αποστολές καθώς επίσης και στους οικοδεσπότες προσφέρθηκε ένα αντίτυπο του βιβλίου Lesvos Island, στην Αγγλική γλώσσα, χορηγία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους της Λέσβου το οποίο αποτελεί έναν εξαιρετικό οδηγό της φύσης, των χωριών, της γαστρονομίας, του πολιτισμού, της γεωλογίας και της ομορφιάς της Λέσβου μαζί με ανοιχτή πρόσκληση των αποδεκτών για επίσκεψη του όμορφου τόπου μας.



Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου, στην Ι.Μ. Αρταμίτου, στην Ι.Μ. Παναγίας Φιλερήμου, στην Ι.Μ. Παναγίας Τσαμπίκας (χαμηλή), στην Λίνδο, καθώς και σε Τοπικές Επιχειρήσεις όπως το Οινοποιείο Κουνάκη, η Μελλισοκομική Δωδεκανήσου κ.α. Όσοι το επέλεξαν επισκέφθηκαν επίσης τη Σύμη και την Ι.Μ. Ταξιάρχη Πανορμίτη.



Οι προσδοκίες των συμμετεχόντων υπερκαλύφθηκαν! Το ευχαριστώ ακούγεται λίγο για τους συναδέλφους της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου που κόπιασαν για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία σε όλους τους συμμετέχοντες. Πολλά συγχαρητήρια και στο Εθνικό μας Τμήμα που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις και να τις φέρνει εις πέρας με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

bottom of page